ЗА НАС

Приватна трговска компанија основана и присутна на Македонскиот пазар од 1990 година. Основачи и сопственици на фирмата се Г-дин Слободан Кириџиевски и Г-дин Драган Гечески кои што со своето менаџирање од 2000 година па до ден денес успеаа оваа мала фирма да ја сврстат во групата на

Повеќе