Семе за зеленчук

HM.CLAUSE нуди широк спектар на растителни семиња на производителите од целиот свет. Од патлиџани,пиперки, тиквички,бостан и т.н , нашите производи се произведени со комбинирање на пристапот до висока технологија, знаењето здобиено низ  векови и генетика која е  најдобра на пазарот. Без разлика дали е зголемена продуктивност, подобра

Повеќе

Расад за зеленчук

Нашата компанија се занимава со произвоство на расад за секаков вид на земјоделски култури од семињата на кои што сме увозници. Расадот се обезбедува исклучиво со претходна нарачка во период кој е прифатлив за самите производители. Произвоството се изведува во строго контролирани услови,од тим кој што се

Повеќе

Семе за цвеќиња

Евгени нуди широк спектар на семиња за цвеќе од високореномираните производители од целиот свет ( Бенари, Пан Американ, Флоранова, Хемгенетикс). Нудиме семенски материјал за цвеќе за едногодишни, двогодишни и повеќегодишни растенија.

Повеќе

Расад за цвеќиња

Евгени нуди широк спектар на расад за цвеќе од високореномираните производители од целиот свет ( Бекенкамп, Брандкамп,Думен). Нудиме расад за цвеќе за едногодишни, двогодишни и повеќегодишни растенија.

Повеќе